+31 6 27 27 67 09 info@fluentmedia.nl

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN?

Wij schieten het perfecte plaatje voor jouw socials of website.

Je kijker achterlaten met kippenvel

Elk bedrijf start met een reden, doel, drive of idee. Wij zorgen ervoor dat we jouw bedrijf vertalen naar een duidelijk doormiddel van foto of video. Team Fluent Media zorgt voor een professionele foto’s en video die passen bij jouw bedrijf en zorgen voor resultaat. Als je een bedrijfsvideo laat maken door Fluent Media laat je je kijkers achter met kippenvel.

Altijd vrijblijvend advies

Je bedrijf vertalen tot een duidelijk verhaal

We werken met professionele apparatuur

Bekijk onze Showreel voor een impressie

Met ons uitgebreide aanbod van apparatuur is het ook mogelijk om drone beelden te laten maken. Ideaal om jouw bedrijfspand van een andere hoek te bekijken.

Wij werken met duidelijke bedrijfsprocessen. Daarmee verzekeren we jou van een prachtige bedrijfsvideo waarin we je van begin tot eind meenemen en jouw verhaal vertalen naar foto of video.

Ik heb een bedrijfsvideo laten maken door Fluent Media en ben daar zeer tevreden over.  Ze geven net dat beetje extra! De jongens kunnen snel schakelen wat erg fijn is. Kortom, fijn zakendoen!

Bart Vriezen

Eigenaar, Vriezen Consultancy

Fluent Media heeft webbouwers van pur sang. Van A tot Z weet weten ze je te helpen met kwalitatieve diensten en websites die niet alleen veilig zijn, maar ook aantrekkelijk voor de bezoekers.

Winston

Eigenaar, Business Boosting