+31 6 27 27 67 09 info@fluentmedia.nl

NEXT LEVEL ONLINE MARKETING

Wij zorgen ervoor dat jij online overal te vinden bent. 

Online marketing met Social media

Online marketing kan veel geld opleveren maar aan de andere kant kan het ook veel geld kosten als je het verkeerd doet. Gelukkig hebben onze experts al meer dan 4 jaar ervaring met het adverteren op social media. Afhankelijk van jouw doelgroep adverteren wij op Facebook, Instagram, Google en Snapchat. 

Samen bepalen we het doel van de advertenties. Dit kan bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, sales, leads of zelfs fysieke winkelbezoeken zijn. Na bepalen van het doel is het aan ons om met zo min mogelijk budget zo groot mogelijk rendement te behalen. Wij doen dit altijd met een minimale looptijd van 3 maanden. 

Hoe gaat ons traject in zijn werk?

Vanaf de intake tot het opschalen. Met ons duidelijke bedrijfsproces weet je precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.

lifesaver 64px - Marketing

INTAKE EN STRATEGIE

We bepalen samen de strategie tijdens de intake en maken een voorstel voor jouw marketing plan. We kijken naar de doelgroep en welke medium daar bij past.

line icons 53 - Marketing

DE OPZET

Aan de hand van de strategie maken we verschillende advertentie sets waarmee we gaan adverteren. Daarna gaan we testen, testen en nog eens testen.

layers 64px - Marketing

ONDERHOUD EN SCHALEN

Wanneer we de perfecte advertentie set hebben gemaakt gaan we deze vervolgens online publiceren en een zo’n groot mogelijk rendement behalen.

Professionele jongens, hard werkend en kwaliteit leverend. Niks was onduidelijk voor mij en ben perfect geholpen. Alles was top en kom hier zeker vaker voor hulp! Kortom: aanrader.

Daan Lagemaat

Marketeer

Fluent Media heeft webbouwers van pur sang. Van A tot Z weet weten ze je te helpen met kwalitatieve diensten en websites die niet alleen veilig zijn, maar ook aantrekkelijk voor de bezoekers.

Winston

Eigenaar, Business Boosting