+31 6 27 27 67 09 info@fluentmedia.nl

OVER ONS

Hèt alles-in-een multi media bedrijf. Wij weten hoe je moet scoren op internet en helpen jou daar graag mee. Kortom: wij perfectioneren jouw website en online aanwezigheid. 

OVER ONS

WIE ZIJN TEAM FLUENT MEDIA?

Manuel en Julien zijn de eigenaren van Fluent Media. Samen met 2 andere jonge professionals zijn wij team Fluent Media. Met elkaar zorgen zij ervoor dat jouw onderneming online zicht- en vindbaar is.

Ontwerp zonder titel 12 - Over Fluent Media

MANUEL

Website developer

Ik ben de oprichter en mede eigenaar van Fluent Media. Ik vind het leuk om met andere ondernemers na te denken over hun visie en dat te vertalen naar een website.

1 1 - Over Fluent Media

JULIEN

Marketeer

Ik ben mede eigenaar van Fluent Media en houd me bezig met het opzetten en uitvoeren van marketing campagnes. Ik vind het geweldig om waarde te creëren voor onze klanten. 

2 1 - Over Fluent Media

MAARTEN

Fotograaf

Ik maak foto’s die inzetbaar zijn op je website en social media. Door een goed visueel beeld te geven van jou en je product/dienst creëer ik een sterkere band met jouw klant.

5 1 - Over Fluent Media

MOHAMMED

Website developer en ICT

Ik zorg ervoor dat alles aan de achterkant van jouw website klopt. Ik hou ervan om de controle te hebben en de klant te ontzorgen door valkuilen optijd te vinden en te verhelpen.

JAAR ERVARING

WEBSITES IN BEHEER

AFEGRONDE PROJECTEN

ONZE KRACHT

WAAROM KIEZEN VOOR FLUENT MEDIA?

Met een team van jonge profesionals zorgen wij ervoor dat jouw onderneming op elk gebied beter zicht- en vindbaar is.

Dat doen wij door onze vakkennis te combineren en in te zetten om geweldige websites, campagnes en content maken. Met meer dan 150 websites in beheer en tientallen tevreden klanten weten wij hoe we elk project moeten aanpakken. Of dat nou gaat om kleine of grote projecten, van een webshop met 1000 producten tot het ontwerpen van een nieuw logo.

PROFESIONEEL

BETROUWBAAR

ERVAREN

JONG, FRIS EN VERNIEUWEND

FLEXIBEL

Wil je up-to-date blijven? Volg ons dan op Social Media!