+31 6 27 27 67 09 info@fluentmedia.nl

RECENSIES

Een tevreden klant is de beste soort marketing. Lees hieronder wat onze klanten en partners over ons te zeggen hebben en waar wij ze mee hebben geholpen. 

RECENSIES

KLANTEN OVER FLUENT MEDIA

Winston Teeuwissen

Eigenaar Business Boosting

Manuel is een webbouwer en ondernemer pur sang. Van A tot Z weet hij je te helpen met kwalitatief hoogwaardige diensten en websites die niet alleen veilig zijn, maar ook fraai en aantrekkelijk voor de bezoekers. Naast dat het aan de diensten niet ontbreekt klik ik op persoonlijk gebied ook erg makkelijk en prettig met Manuel: duidelijk, direct, to the point en resultaat- en oplossingsgericht is waar onze overlap met elkaar is. Manuel is voor mij van grote waarde en dus ook zeker de positieve woorden uit deze aanbeveling waard!

Marco Keller

Eigenaar Tumar Schoonmaakdiensten

Als ik denk aan een complete plek voor de gehele marketing dan denk ik aan Fluent Media. Wij hebben daar onze website laten maken en we vragen altijd voor als onze vormgeving en marketing werk de heren van Fluent Media. Zij hebben vakkennis op elk gebied en brainstormen graag met je mee hoe ze jouw bedrijf kunnen helpen, ook als dat niet de beste deal voor hun eigen is. 

Mark Kop

E-commerce shops

In een week tijd heeft Fluent Media een zeer complete webshop gemaakt voor mij. Ik heb een zeer fijne samenwerking gehad waarin niets teveel was en op al mijn vragen duidelijke antwoorden werden gegeven, zelfs voor een Zoom meeting voor uitleg zijn ze niet te beroerd. Alles voldoet aan mijn wensen. Julien is zeer kundig en kwaliteit gericht waarin de klant centraal staat, mocht ik hem kunnen aanbevelen dan zal ik dat zeker doen!

Erhan Karaarslan

Eigenaar Salon Leusden

De Fluent Media boys hebben een prachtige website voor ons gemaakt samen met veel mooie foto’s die we gebruiken op de website en op social media. We konden de fotoshoot zelf inplannen wanneer we wouden en zelfs een fotoshoot op vrijdag avond was geen probleem. Mega fijn en mooi meegedacht met onze werktijden. De foto’s laat ik nog steeds trots zien aan onze klanten maar ook familie en vrienden. 

Dulce Cruz

Eigenaar Dircruz Facility's

Ik was op zoek naar een bedrijf om voor Dircruz Facility’s een huisstijl te ontwerpen en een website te maken. Ik kwam terecht bij Fluent Media. Ik ben heel erg tevreden met zijn werk. Ik heb een complete huisstijl en website gekregen. Precies zoals ik het wilde. Ze luisterde goed naar mijn wensen, zijn vriendelijk, behulpzaam, beleefd en professioneel. De fotoshoot was ook top! Er zijn prachtige foto’s gemaakt die ik nu nog steeds op social media kan gebuiken. Ik zou Fluent Media aan iedereen adviseren.

Shane Pattipeilohy

Multipassionate Business Innovator

Samenwerken met Manuel ervaar ik als heel prettig! Een rustige jongen die weet wat hij wil. Ontzettend gepassioneerd in zijn vak en hij is multi-inzetbaar. Werkt snel en efficiënt. Hij luistert goed naar zijn klanten en werkt het snelst als de opdrachtgever tekst en beeld klaar heeft. Zijn creatieve geest helpt zowel hem als de klant in het proces om zo te komen tot een prachtig eindresultaat. – Aanrader!

Rodney Teeuwissen

Eigenaar Visible Marketing

De mannen van Fluent Media hebben mij heel erg goed geholpen met mijn website. Ze legden alle ingewikkelde termen erg begrijpelijk uit en hebben mijn probleem snel en vakkundig opgelost.

Daan Lagemaat

Marketeer

Professionele jongens, hard werkend en kwaliteit leverend. Niks was onduidelijk voor mij en ben perfect geholpen. Alles was top en kom hier zeker vaker voor hulp!

BETROUWBAAR

OOK ZIJ KIEZEN VOOR FLEUNT MEDIA

Erkend Leerbedrijf - Klanten over ons
Gemeente Leusden  - Klanten over ons
D66 - Klanten over ons
Content Amersfoort - Klanten over ons
AABC - Klanten over ons
Zuiver Opleidingen - Klanten over ons