+31 6 27 27 67 09 info@fluentmedia.nl

WEBSITE LATEN MAKEN?

Van een simpele one-pager tot een complete webshop. Bij ons ben je aan het juiste adres.

wij bouwen jouw perfecte website

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Een slechte website kan veel nadelen hebben voor je onderneming. Je bent bijvoorbeeld niet vindbaar of je website is heel onduidelijk. Hierdoor loop je leads mis wat ervoor zorgt dat je ook omzet misloopt. 

Team Fluent Media zorgt voor een professionele website die past bij jouw bedrijf en zorgt voor resultaat. 

Gratis intake en offerte

Uniek ontwerp wat past bij jouw bedrijf

Onderhoud, support en beveiliging

Training in gebruik na oplevering

Hoe gaat ons traject in zijn werk?

Vanaf de intake tot de oplevering. Met ons duidelijke bedrijfsproces verzekerd ons team jou van een prachtige website waarin we jou van begin tot eind meenemen. 

lifesaver 64px - Websites

INTAKE EN ONTWERP

We bepalen samen de strategie tijdens de intake en maken een voorstel voor jouw website. Daarna gaan wij naar de tekentafel voor het ontwerp van de website.

line icons 53 - Websites

HET BOUWEN

Wij bouwen de website en jij levert de teksten en foto’s aan. Er zijn verschillende revisie rondes waarin jij je feedback kan geven voor op de website. 

layers 64px - Websites

OPLEVERING EN NAZORG

Na de oplevering krijg je een korte training waarin we je uitleggen hoe je zelf eenvoudige dingen kan aanpassen. Natuurlijk staan we altijd voor je klaar. 

WORDPRESS WEBSITE FAQ

Wat kost een website en hoe lang duurt het traject?

Een website traject duurt gemiddeld 8 tot 12 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van het formaat van de website, hetzelfde geldt voor de kosten. Onze tarieven starten rond de 1500,-, maar alles is bespreekbaar. Wij zetten kwaliteit voorop en een goede investering verdient zichzelf altijd terug.

Komt mijn website hoog in Google?

Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is voor alle zoekmachines. Binnen het websitetraject bieden wij ook mogelijkheden aan voor uitgebreidere SEO optimalisatie. 

Kan ik zelf dingen aanpassen op de website?

Ja. Wij richten de website zo in dat jij gemakkelijk teksten en foto’s kan aanpassen. Uiteraard krijg je een training van ons als de website wordt opgeleverd.

Wat zijn de voordelen van Fluent Media?

Omdat er in ons team meerdere mensen zitten met een hun eigen specialisme heb je een complete aanpak in het bouwen van jouw website. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website goed beveiligd blijft en als er problemen zijn die razendsnel worden verholpen.

De mannen van Fluent Media hebben mij heel erg goed geholpen met mijn website. Ze legden alle ingewikkelde termen erg begrijpelijk uit en hebben mijn probleem snel en vakkundig opgelost.

Rodney

Eigenaar, Visible Marketing

Fluent Media heeft webbouwers van pur sang. Van A tot Z weet weten ze je te helpen met kwalitatieve diensten en websites die niet alleen veilig zijn, maar ook aantrekkelijk voor de bezoekers.

Winston

Eigenaar, Business Boosting